(VIDEO) ”La Puhoi a apucat și oțel a cumpărat”

Astăzi, 13 ianuarie, în multe localități din Republica Moldova este marcată sărbătoarea de Sfântul Vasile sau Anul Nou pe stil vechi. Cete de urători colindă satele anume astăzi, iar mâine vor merge pe la casele gospodarilor cu Semănatul . Echipa ZdG a mers azi în satul Puhoi, raionul Ialoveni, și a întâlnit urătorii chiar în teren.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *