(VIDEO) ”Tâlhari îs mulți, dar justiția e slabă. M-am dus la poliție și mi-au zis să mă rog la Dumnezeu”

Daria Bortă din satul Costești, r.Ialoveni, este pensionară și primește lunar 1000 de lei. Este invalidă de gradul II și cheltuie pensia mai mult pe medicamente. Spune că este dezamăgită de starea lucrurilor din Moldova, în special de justiție și poliție: ”E glod, e mocirlă, nu-i alta în țara noastră. Tâlhari îș mulți, iar justiția e slabă. Mi-au intrat hoții în casă, m-am dus la poliție. Dar ei au zis: Mata ești bătrână, poți să te rogi”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. Vlad Dragomir

  Nu-i padure fara uscaturi! Politisti neglijenti si iresponsabili sunt, nu eaga nimeni, dar anume cu coruptibilitatea lor si se lupta acum in tara noastra. Nu merita sa judeci toata justitiaa dupa un singur caz.

 2. alex kooper

  ZdG si cum credeti politisti ceia au 2 zilesau ani de zile de pohuism inca din fostel guverne care si au batut joc de tot ce au putut. Acum se vor ruga acesti politisti la dumnezeu , deoarece nu vor mai activa in domeniu.

 3. Marghita dela Smil

  Majoritatea costeștenilor sunt români unioniști,
  fapt despre care Zgardiștii-marianlupiști mafiotul nu vor să scrie prin articolele lor !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *