(VIDEO) Fiecare al patrulea deputat și-a cumpărat bunuri de zeci și sute de mii de euro în 2016

În 2016, Andrian Candu, preşedintele Parlamentului, a trecut cu traiul într-un apartament cu o suprafaţă de 243,6 m.p., pe care l-a obţinut, în acelaşi an, prin contract de comodat. ZdG a aflat că familia Candu s-a mutat în blocul din str. Bulgară, acolo unde are viza de reşedinţă şi naşul său, liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vladimir Plahotniuc.

Reporter de Gardă a realizat un scurt reportaj despre cele mai scumpe achiziții ale membrilor Parlamentului celui mai sărac stat din Europa.

Case, apartamente și mașini noi de lux! Cu astfel de achiziții se pot lăuda deputații din Parlamentul Republicii Moldova. Sâmbăta, DEPUTAȚII tot merg la CUMPĂRĂTURI.

Geplaatst door Reporter de Garda op zaterdag 12 augustus 2017


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ivancelgroaznic

    Ce poti sa mai spui, cind sfidarea celor de la ocirmuire e pe fata, si nu se mai tem de nimik si de nimeni, de fac ceste lucruri asa, cu o atitudine nemernica fata de norodu kari io ales in ceste functi . Nu au risine, nu au prepoane in a da pe fata bogatia si indestularea in care se scalda, in timp ce omul simplu, moare de foame, muncind de se speteshte, cit e ziua de lunga, pe cimp, in soare, in arshita, in praf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *