(VIDEO) ”Europenii dau ajutoare, dar până ajunge la țăran – totul dispare”

Olga Chilianu din satul Lozova, raionul Strășeni, povestește că a lucrat „cu sapa și cu pixul 30 de ani”, dar atunci când a ieșit la pensia binemeritată, a constatat că urmează să primească doar câteva zeci de lei lunar. „Din primăvară până toamna când cădea omătul am lucrat, ziua cu sapa – noaptea cu pixul”. Olga Chilianu mai spune că sătenii s-au descurajat din cauza comportamentului partidelor politice, care promit una și fac alta. „E ca la Lăpușneanu — dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu, dar după ce se instalează în capul mesei zic câș! de lângă masa mea”.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. alex kooper

  Unde era matusica asta si mirlani de la Ziarul de Garda cind Filat 6 ani truca diferite ajutoare din UE?! UNDE ERATI PRESA DE BUZUNAR ATUNCI UNDE?!

  • rmagnum2002

   Ce are băi toromacule articolul și ceea ce zicea doamna asta cu ceea ce făcea Filat? Ți-o atins idolul?

 2. Dorian Bordian

  Ce-i asta? O babă manipulată, care nu cred să aiba citeva zeci de lei, ci poate citeva sute, caci nici nu sunt pensii mai mici de 600 lei, de pe vreme alui Buliga care majorase pensia minimă. ZDG faceti ceva util oamenilor ca veti ajunge s afiti cititi doar de Nata Albot. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *