VIDEO/ Simpatizanții lui Șor protestează la CEC

Mai mulți susținători ai Partidului Șor s-au adunat în fața Comisiei Electorale Centrale. Simpatizanții partidului solicită CEC înregistrarea Partidului Șor în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, asta după ce la ședința din 3 ianuarie, CEC a refuzat înregistrarea partidului.

UPDATE: VIDEO/ Partidul Șor, înregistrat în cursa electorală. Susținătorii lui Șor scandează „Victorie!”

În fața Comisiei Electorale Centrale a fost suspendat traficul, iar zona este păzită de oamenii legii. Susținătorii partidului scandează „Victorie!”, iar Marina Tauber, Reghina Apostolova și Ilan Șor au ținut discursuri în fața mulțimii.

Astăzi, 9 ianuarie, în cadrul ședinței CEC urmează a fi luată decizia dacă Partidul Șor va fi sau nu înregistrat în cursa electorală.Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *