VIDEO/ Ședința CMC, fără consilieri. Adrian Culai: „Asta e atitudinea față de problemele Chișinăului”

După circa 25 de minute de la ora la care era preconizată ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC), aceasta a și fost închisă din lipsă de cvorum, pentru că în sală erau prezenți doar 10 consilieri. Fracțiunea PL și PSRM au absentat în totalitate din sală.

„Noi vom convoca biroul permanent al CMC. Vom vedea când putem continua ședința. Sper că ne vom întâlni în curs de o săptămână și regretăm că colegii care au insistat să fim la ora 10.00 în sală, nu s-au prezentat. Asta e realitatea și atitudinea față de problemele Chișinăului și ale oamenilor”, a menționat Adrian Culai, președintele acestei ședințe.

Dacă consilierii nu vor cădea de comun acord cu privire la stabilirea zilei în care va fi continuată ședința, aceasta va fi închisă pe 23 august.

Potrivit Primăria Mea, pe parcursul anului 2017, consilierii au avut 43 de tentative de a se întruni în ședințe, dintre care 30 au fost reușite. Prezența media la cele 30 de ședințe a fost de 80,85%. În total consilierii au stat în ședință peste 100 de ore, încasând pentru aceasta suma de 1,138 milioane de lei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *