Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Sărbătoarea PDM-ului. Pavel Filip:…

VIDEO Sărbătoarea PDM-ului. Pavel Filip: „De 9 mai, hrișca are un gust deosebit”

Astăzi, 9 mai, pe lângă concertele Partidului „Șor” și al Partidului Socialiștilor, și Partidul Democrat (PDM) a organizat unul. Acesta s-a desfășurat în scuarul Catedralei și la el au participat premierul Pavel Filip, deputatul Andrian Candu, ministra Monica Babuc, cât și alți membri de partid. Nimeni dintre aceștia nu a putut preciza cât a cheltuit partidul pentru evenimentul de azi.

Mai mulți tineri de la Academia Militară „Alexandru cel Bun” au venit să împartă mâncarea în cortul de la evenimentul organizat de PDM. Ei au spus că nu vor fi plătiți și că fac asta voluntar.

Premierul Pavel Filip, Andrian Candu și ministrul Apărării, Eugen Sturza au mâncat hrișcă împreună cu veteranii. Întrebat dacă în opinia sa, cu asta ar trebui hrăniți veteranii Andrian Candu a spus că aceasta este o tradiție, iar Pavel Filip a menționat că în această zi, „hrișca are un gust deosebit”.

A urmat un program artistic, în cadrul căruia membrii PDM au ascultat copii cântând și au urmărit reprezentații ale orchestrei MAI.

Amintim că anul trecut, de 9 mai, PDM a organizat un eveniment similar, tot în Scuarul Catedralei de la Chișinău.