VIDEO/ Sărbătoarea PDM-ului. Pavel Filip: „De 9 mai, hrișca are un gust deosebit”

Astăzi, 9 mai, pe lângă concertele Partidului „Șor” și al Partidului Socialiștilor, și Partidul Democrat (PDM) a organizat unul. Acesta s-a desfășurat în scuarul Catedralei și la el au participat premierul Pavel Filip, deputatul Andrian Candu, ministra Monica Babuc, cât și alți membri de partid. Nimeni dintre aceștia nu a putut preciza cât a cheltuit partidul pentru evenimentul de azi.

Mai mulți tineri de la Academia Militară „Alexandru cel Bun” au venit să împartă mâncarea în cortul de la evenimentul organizat de PDM. Ei au spus că nu vor fi plătiți și că fac asta voluntar.

Premierul Pavel Filip, Andrian Candu și ministrul Apărării, Eugen Sturza au mâncat hrișcă împreună cu veteranii. Întrebat dacă în opinia sa, cu asta ar trebui hrăniți veteranii Andrian Candu a spus că aceasta este o tradiție, iar Pavel Filip a menționat că în această zi, „hrișca are un gust deosebit”.

A urmat un program artistic, în cadrul căruia membrii PDM au ascultat copii cântând și au urmărit reprezentații ale orchestrei MAI.

Amintim că anul trecut, de 9 mai, PDM a organizat un eveniment similar, tot în Scuarul Catedralei de la Chișinău.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *