VIDEO/ Împușcături în Capitală. Operațiune de eliberare a patru ostatici

În municipiul Chișinău a avut loc o operațiune de eliberare a patru persoane ținute ostatice într-un apartament din Capitală. Pe Facebook a fost publicată o înregistrate video în care au fost surprinse câteva momente din timpul operațiunii.

Informația a fost confirmată pentru ZdG de către ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, care a declarat că mai multe detalii vor fi oferite în cadrul unui briefing de presă.

Pe lângă implicarea polițiștilor, în cadrul operațiunii a fost implicat și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Vom reveni cu detalii.

Sursa video: Facebook/ Ivan Caraivanov


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *