VIDEO/ Ședința săptămânală a serviciilor primăriei Chișinău

Astăzi, 25 noiembrie, are loc ședința săptămânală a serviciilor Primăriei. Şedinţa este condusă de primarul general, Ion Ceban.

09.10. Şedinţa săptămânală a serviciilor primăriei s-a încheiat.

09.08. Chironda: „Vreau un raport de la toţi pretorii Chişinăului referitor la planul ubanistic al sectoarelor”.

09.03. Inga Ionesii nu este prezentă la şedinţă.

09.03. Ilie Ceban: „Eu o să fiu responsabil de blocul juridic. O să creăm sarcini anticorupţie. Juriştii primăriei nu se prezintă la şedinţe. O să facem o şedinţă de lucru să vedem dacă este neglijenţă sau rea intenţie. Primăria are de suferit. Am pregătit un demers către Curtea de Apel, pentru a afla câte dosare avem şi despre ce este vorba”.

09.00. Angela Cutasevici: „vreau să rezolvăm problema resurselor umane din toate domeniile, să dezvoltăm infrastructura, să atragem fonduri, să stabilim relaţii de parteneriate”.

08.50. Urmează să se prezinte noii viceprimari ai Capitalei.

08.32. „Consider că această conlucrare cu Guvernul şi Preşidenţia pentru organizarea şi amenajarea Chişinăului pentru sărbătorile de iarnă a fost una bună”, a susţinut Ion Ceban.

Ședința este programată pentru ora 8:30.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *