(Foto-Reportaj) Campania „Cheamă ZdG în satul tău” a ajuns la Costești

Campania „Cheamă ZdG în satul tău” continuă. De această dată, am ajuns în satul Costești, raionul Ialoveni, unde am descoperit oameni de valoare, care ne-au luminat ziua posomorâtă și învăluită de ceață. Despre oamenii și locurile frumoase din Costești aflați în articolele și filmulețele care nu se vor lăsa mult așteptate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Catița dela Tighina

    ZGardiștilor – de ce vă temeți să pronunțați cuvintele – Re-Unirea cu România ?
    Nu vă dă voie ex-comunistul mafiot Marian Lupu anti-român și anti-unionist
    din SuS-ul paginii căriua îi faceți publicitate gratis zi și noapte ?
    Rușine vouă, trădătorilor !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *