Formatul certificatului de cetățenie română a fost schimat

Ambasada României în R. Moldova informează că, începând cu data de 15 februarie 2015, certificatul de cetățenie română va fi tipărit pe hârtie de culoare albă, înlocuind certificatele pe hârtie galbenă, așa cum erau eliberate până la această dată.

Această măsură a fost luată pentru uniformizarea formatului acestui document, eliberat de misiunile României din întreaga lume.

Menționăm că modificarea formatului nu impune schimbarea certificatelor de cetățenie tipărite, anterior acestei date, pe hârtie de culoare galbenă.

Totodată, reamintim că, Ambasada României în R. Moldova, prin consulatele sale, nu percepe nici un fel de taxă pentru eliberarea acestui document.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *