Principală  —  IMPORTANTE   —   Este oficial! Fără scenă și…

Este oficial! Fără scenă și cu artiști ruși invitați care pe ultima sută de metri s-au râzgândit să mai cânte la Chișinău, concertul lui Valico din PMAN nu va mai avea loc. Valico: „Trei scene am încercat să punem… cum să mai fie concert dacă nu avem scenă”

Este oficial. După trei zile în care nu a fost clar cine va cânta și unde va cânta, concertul anunțat de Veaceslav Valico, un apropiat de-al controversatului om de afaceri Veaceslav Platon, care urma să se desfășoare duminică în Piața Marii Adunări Naționale nu va mai avea loc. Solicitat de ZdG, Veaceslav Valico ne-a comunicat că evenimentul nu va mai avea loc întrucât, după trei tentative eșuate, el nu a mai putut instala scena în scuarul Pieții.

Întrebat ce s-a întâmplat cu artiștii ruși pe care i-a adus la Chișinău pentru a cânta în PMAN, Valico ne-a spus că nu cunoaște, întrucât el se află la Inspectoratul de Poliție pentru unele clarificări în legătură cu instalarea scenei în PMAN.

„Ei (polițiștii) ne-au luat trei scene. Am încercat să aducem trei scene în PMAN. Deși noi avem toate actele necesare pentru organizarea concertului, ei au decis să ne ia trei scene. Ce fel de concert poate avea loc fără scenă? – Unde sunt artiștii pe care i-ați invitat? – Eu nu știu, eu încă sunt la Poliție”, a declarat Valico.

La Chișinău, pentru a evolua la concertul lui Valico, sâmbătă au ajuns interpreții ruși Filip Kirkorov, DAVA, Ivan Dmitrienko și Egor Kreed. Duminică, artistul rus Egor Kreed a anunțat că nu va mai cânta la Chișinău.

Duminică, în PMAN a avut loc un protest anti-guvernamental organizat de Partidul Politic ȘOR.

Detalii avem aici: LIVE VIDEO/ Fără scenă, membrii și simpatizanții Partidului ȘOR protestează în PMAN împotriva guvernării. Tauber: „Suntem obosiți de jocuri politice și geopolitice ale guvernării. Astăzi vrem să arătăm că suntem nemulțumiți”