Principală  —  IMPORTANTE   —   După Morgenshtern, și interpretul rus…

După Morgenshtern, și interpretul rus Egor Kreed anunță că nu va cânta la concertul lui Valico, apropiat de-al lui Platon. Mesajul transmis de artist – FOTO

După ce raperul rus Alisher Tagirovich Morgenshtern, cel care a fost contractat să cânte la Chișinău, a anunțat sâmbătă că nu va urca duminică, 19 iunie, pe scena din centrul Capitalei, duminică, cu o oră înainte de eveniment, și interpretul rus Egor Kreed a anunțat că nici el nu va mai cânta la concertul organizat de Veaceslav Valico, apropiat de-al controversatului om de afaceri Veaceslav Platon.

Anunțul a fost făcut de interpertul rus printr-un mesaj postat pe pagina lui de instagram.

„Mă adresez fanilor mei in Chișinău: evoluția mea care urma să aibă loc astăzi pe scena din centrul capitalei nu va mai avea loc. Îmi cer scuze față de toți cei care își doreau să se distreze alături de mine. Neapărat voi reveni cu propriul meu concert”, a scris Egor Kreed pe pagina lui de Instagram.

Sâmbătă, 18 iunie, raperul rus Alisher Tagirovich Morgenshtern a anunțat că nu va urca pe scena concertului de duminică, 19 iunie, din Piața Marii Adunări Naționale, eveniment organizat de Veaceslav Valico, cel care a candidat la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, avându-l ca persoană de încredere pe controversatul om de afaceri Veaceslav Platon.

Morgenshtern, care urma să evolueze duminică pe scena din PMAN a declarat că nu o va mai face, menționând că „nu-l interesează jocurile politice”.

„Moldova, Moldova eu pe data de 19 iunie nu voi fi… pentru că nu mă interesează jocurile politice. Neapărat o să ajung la voi atunci când va fi organizat un concert adevărat și normal. Încă ceva, pentru toți urmăritorii mei – nu mergeți pe 19 iunie la acest concert”, a menționat artistul într-un mesaj video postat pe pagina lui de instagram.

Totuși, Valico a dat asigurări că evenimentul dedicat tinerilor va avea totuși loc în PMAN chiar dacă până duminică, la ora 17:00, în scuarul Pieții nu a fost instalată nicio scenă. La contert urmează să evolueze artiștii ruși Filip Kirkorov, DAVA și Ivan Dmitrienko, care au ajuns sâmbătă la Chișinău.

Acum, în PMAN are loc protestul organizat de Partidul Politic ȘOR. Detalii avem aici: LIVE VIDEO/ Fără scenă, membrii și simpatizanții Partidului ȘOR protestează în PMAN împotriva guvernării. Tauber: „Suntem obosiți de jocuri politice și geopolitice ale guvernării. Astăzi vrem să arătăm că suntem nemulțumiți”