Principală  —  IMPORTANTE   —   Este oficial! Concertul lui Valico…

Este oficial! Concertul lui Valico de duminică din PMAN – fără Morgenshtern: raperul rus a anunțat că nu va cânta la Chișinău și a îndemnat oamenii să nu meargă la evenimentul din centrul Capitalei. A fost confirmată participarea lui Egor Kreed

Este oficial. Raperul rus Alisher Tagirovich Morgenshtern nu va urca pe scena concertului de duminică, 19 iunie, din Piața Marii Adunări Naționale, eveniment organizat de Veaceslav Valico, cel care a candidat la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, avându-l ca persoană de încredere pe controversatul om de afaceri Veaceslav Platon.

Anunțul a fost făcut de artist printr-un mesaj video postat pe rețelele de socializare. Morgenshtern, care urma să evolueze duminică pe scena din PMAN spune că nu o va mai face, menționând că „nu-l interesează jocurile politice”.

„Moldova, Moldova eu pe data de 19 iunie nu voi fi… pentru că nu mă interesează jocurile politice. Neapărat o să ajung la voi atunci când va fi organizat un concert adevărat și normal. Încă ceva, pentru toți urmăritorii mei – nu mergeți pe 19 iunie la acest concert”, a menționat artistul într-un mesaj video postat pe pagina lui de instagram.

Joi, același Morgenshtern anunța pe pagina lui de instagram că merge duminică la Chișinău, unde va susține un concert în PMAN, accesul fiind gratuit.

„Concertul pentru tineri” organizat de Veaceslav Valico, care a candidat la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, avându-l ca persoană de încredere pe controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, va avea loc duminică, 19 iunie, așa cum a fost anunțat anterior.

Duminică, 19 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale, însă nu va mai cânta rapper-ul rus Alisher Tagirovich Morgenshtern așa cum a anunțat anterior Veaceslav Valico. Pe scenă însă vor urca artiștii ruși Filip Kirkorov, DAVA, Ivan Dmitrienko.

Valico, organizatorul concertului a confirmat și participarea lui Egor Kreed.