De astăzi se încheie sezonul de încălzire pentru consumatorii din municipiul Chișinău

În legătură cu faptul că temperatura de afară depășește + 10˚C pe parcursul a trei zile consecutiv, începând de azi, 9 aprilie 2019, sezonul de termoficare 2018-2019 pentru consumatori fondului locativ din municipiul Chişinău, se declară închis.

Instituțiile din sfera educației, cele sociale și medicale vor fi deconectate de la agentul termic, în funcție de solicitarea managerilor unităților bugetare.

Anumite categorii de consumatori casnici pot solicita (în scris) prelungirea perioadei de încălzire, iar furnizorul va livra energia termică, cu condiția existenței posibilităților tehnice.

Potrivit dispoziției primarului general interimar, consumatorii din municipiul Chișinău vor fi asigurați în continuare cu apă caldă menajeră. 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *