Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Raionul Orhei/ Reprezentanții Partidului „Șor”…

Raionul Orhei Reprezentanții Partidului „Șor” câștigă în 19 din cele 25 de localități în care a avut loc turul doi

Ilan Șor

Candidații Partidului Politic „Șor” au ieșit învingători în 19 din cele 25 de localități din raionul Orhei în care duminică, 3 noiembrie, a avut loc turul doi al alegerilor locale.

Astfel, reprezentanții Partidului „Șor” au devenit primari în următoarele localități: Bolohan, Crihana, Bulăiești, Ciocâlteni, Cucuruzeni, Vâșcăuți, Neculăieuca, Sămănanca, Biești, Pohorniceni, Clișova, Mălăiești, Zorile, Susleni, Step-Soci, Berezlogi, Ivancea, Pohrebeni și Seliște.

Doar în 6 localități din raionul Orhei, unde duminică s-a desfășurat turul doi de scrutin, nu au câștigat candidații partidului condus de fostul primar de Orhei, Ilan Șor.

În două dintre acestea au învins candidații Blocului ACUM și câte un fotoliu de primar a obținut PLDM, PSRM, PDM și un independent: Ghetlova (PLDM), Donici (ACUM), Mitoc (PSRM), Brăviceni (PDM), Teleșeu (indep), Peresecina (ACUM).

Partidul Șor a obținut mai multe mandate de primari în localități din raionul Orhei și după primul tur de scrutin, inclusiv în municipiul Orhei, acolo unde primar a devenit Pavel Verejan.