Zeci de kg de haşiş, transportate din Spania

La 21 februarie curent, în orașul Moscova a avut loc reținerea unui bărbat de 27 de ani, originar din raionul Strășeni, suspectat de faptul că ar face parte dintr-o grupare specializată în transportarea și comercializarea hașișului, având rolul de transportator.

Reținerea a fost efectuată de către forțele de ordine din Federația Rusă în conlucrare cu ofițerii Inspectoratului Național de Investigații al IGP. Suspectul a fost urmărit timp de câteva luni de către forțele de ordine din R. Moldova, care au informat colegii din Federația Rusă, iar după ce bărbatul a intrat pe teritoriul FR, a fost reținut.

Astfel, în urma percheziționării automobilului de model „Audi”, în care se afla suspectul, polițiștii au depistat 45 de kg de hașiș.

În prezent, bănuitul se află în arestul forțelor de ordine din Federația Rusă. Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații cercetează cazul în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor şi persoanelor implicate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *