[Video] Usatîi reţinut de CNA

Fostul ministru al Sănătăţii, Andrei Usatîi ar fi fost reţinut de ofiţerii Centrului Naţional Anticorupţiei. Aceasta s-ar fi întâplat după ce CNA i-ar fi percheziţionat casa, transmite realitatea.md.

Acţiunile au loc după ce anterior cei de la anticorupție au descins la mai multe instituții medicale de nivel național, printre care Institutul Oncologic, Spitalul Republican, Centrul Republican de Diagnostic, Spitalul de Urgență și la Agenția Medicamentului. Percheziţiile sunt parte a unei investigaţii ce vizează achiziţiile publice în sistemul medical. La moment nu se cunosc mai multe detalii, doar faptul că Usatîi a fost reţinut pentru 72 de ore. Totodată în acest moment continuă percheziţiile la Spitalul de Urgenţă din capitală. Potrivit serviciului de presă a instituţiei medicale oamenii legii se află la spital de o oră, timp în care au percheziţionat doar cabinetul directorului, Gheorghe Ciobanu. De asemenea şi Ciobanu a fost reţinut pentru 72 de ore.

Video: Vasile GANCEV


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *