Principală  —  IMPORTANTE   —   Șeful sectorului Poliţiei de Frontieră…

Șeful sectorului Poliţiei de Frontieră „Goteşti” nu ar fi declarat mai multe bunuri pe care le deține. ANI: „ascundea averea dubioasă”

Șeful subdiviziunii „Goteşti” din cadrul Direcției regionale „Sud” a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră intenționat nu a inclus unele date în declarațiile sale de avere și interese personale, anunță Autoritatea Națională de Integritate (ANI), care din acest motiv susține că a sesizat Procuratura.

ANI a analizat declarațiile de avere și interese personale ale șeful sectorului Poliţiei de Frontieră „Goteşti”, depuse în perioada 2018-2020 și potrivit autorității Vitalie Malcov a omis să includă date despre un automobil, un apartament, opt terenuri agricole și venitul obținut de soția acestuia din arendarea unora dintre acestea, în sumă de peste 6 mii de lei.

ANI menționează că a inițiat o procedură de control a averii lui Vitalie Malcov, după ce a fost sesizată de Procuratura Cantemir, referitor la depistarea unor terenuri agricole aflate în proprietatea acestuia care nu ar fi fost declarate.