Papuc, în căutare naţională, dar nu şi internaţională

Georghe Papuc a fost dat în căutare naţională. Decizia a fost luată de către Judecătoria sectorului Centru, iar încheierea va ajunge la Poliţia Capitalei în cel mai scurt timp, afirmă serviciul de presă al instituţiei.

Nu am putut afla de ce fostul general nu a fost dat în căutare internaţională, reprezentanţii Poliţiei Capitale spun că astfel de decizii sunt în competenţa instanţei de judecată. Totodată cei de la Judecătoria Centru ne spun că poliţiştii sunt cei care ar trebui să ofere date conform cărora Papuc ar fi părăsit R. Moldova, altfel nu există motiv pentru anunţare în căutare internaţonală.

Fostul ministru de Interne, Gheorghe Papuc a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare, în dosarul 7 aprilie.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *