Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ Președintele interimar al Judecătoriei…

DOC Președintele interimar al Judecătoriei Chișinău a modificat dispoziția privind desemnarea judecătorilor din cadrul instanței pentru examinarea cauzelor privind adopția

A fost modificată dispoziția cu privire la desemnarea judecătorilor Judecătoriei Chișinău, sediul Centru, pentru examinarea cauzelor privind adopția.

La data de 9 august curent președintele interimar al Judecătoriei Chișinău, Nicolae Șova, e emis o dispoziție privind modificarea dispoziției din 4 februarie 2021 cu privire la desemnarea judecătorilor pentru examinarea cauzelor privind adopția.

Astfel, în dispoziție a fost inclusă sintagma „judecătorilor supleanți din cadrul completului specializat în materie civilă și comercială pentru examinarea cauzelor cu privire la adopții cu judecătorii Ioana Chironeț și Tatiana Sîrcu”.

Executarea dispoziției de pune în sarcina vicepreședintelui interimar al Judecătoriei Chișinău, sediul Centru și șefului adjunct al secretariatului. Dispoziția se pune în executare începând cu 9 august curent.