Amendat pentru afacerea dubioasă

Un lot de parfumuri în asortiment a fost depistat şi ridicat de către ooamenii legii, în urma acţiunilor demarate, privind relevarea cazurilor de trafic ilicit de mărfuri.

Produsele urmau să fie comercializate în lipsa actelor de provenienţă sau a celor ce ar confirma calitatea lor, prin intermediul reţelelor de socializare. Suspectul implicat în acest caz, e un bărbat de 30 de ani, care desfăşura activitatea ilicită la domiciliu.

În context, poliţiştii au dispus ridicarea lotului de parfumuri pentru efectuarea unei expertize specializate. Potrivit proprietarului, produsele sunt estimate la suma de peste 47.000 de lei. De asemenea, se investighează versiunile privind originea şi modalitatea de transportare a acestora pe teritoriul ţării.

Acţiunile bărbatului cad sub incidenţa art. 265 Codul Contravenţional „Achiziţionarea, păstrarea, transportul spre comercializare şi comercializarea ilegală a valorilor materiale”, care prevede amendă în mărime de 3.000 de lei. Toate materialele acumulate în acest sens au fost transmise către instanţa de judecată pentru luarea deciziei asupra probelor delicte.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *