LIVE/ Noi proteste la Moscova. Au fost reținute peste 300 de persoane

În capitala Federației Ruse are loc un nou protest, sâmbătă, 3 august, împotriva neînregistrării mai multor candidați de opoziție și independenți pentru alegerile locale din Moscova care se vor desfășura la 8 septembrie.

Potrivit tvrain.ru, care transmite imagini în direct, către ora 16:00, poliția a arestat 311 persoane, printre care cunoscuta activistă Liubov Sobol, șase jurnaliști, dar și trecători care nu participau la manifestația neautorizată.

De asemenea, 21 sunt minori, iar doi sunt străini. La fel, șase persoane s-au plâns că au fost bătute.

La acțiunea de protest precedentă, care a fost organizată la 27 iulie, au participat peste 3 500 de oameni, o treime dintre aceștia fiind reținuți, notează novayagazeta.ru.

Foto: Reuters

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *