Explozie la o maternitate din Mexic

Cel puţin două persoane au fost ucise şi alte 54 au fost rănite, dintre care 22 de copii, după ce un camion-cisternă care transporta gaz a explodat joi, 29 ianuarie curent, în incinta unei maternităţi din Ciudad de Mexico, relatează CNN Mexico.

Potrivit autorităților, explozia s-a produs în incinta spitalului, fiind cauzată de ruperea unui furtun, în timp ce cisterna făcea aprovizionarea cu gaz.

Numeroase echipaje de pompieri, ambulanţe şi poliţie au fost mobilizate la locul exploziei. În timp ce bebelușii, care se aflau în spital, au fost duși la alte unităţi medicale.

Potrivit oficialilor din serviciile de intervenţie, spitalul este pe punctul de a se prăbuşi, relatează CNN, precizând că mai multe persoane ar putea fi blocate sub dărâmături.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *