Ce a mai rămas din aeroportul de la Doneţk?

Aeroportul din Doneţk este controlat din nou de armata ucraineană după o operaţiune masivă împotriva separatiştilor pro-ruşi.

O înregistrare făcută de o dronă arată că aeroportul din Doneţk este distrus după luni bune de lupte. Cu toate acestea, aeroportul, totuși, continuă să fie punctul strategic pentru care se dau lupte crâncene între armata Kievului şi separatiştii pro-ruşi.

În ultimele zile, în replică la atacurile puternice ale militanţilor fideli Moscovei, armata ucraineană a lansat o ofensivă dură în zonă şi susţine că a reuşit să recupereze aeroportul şi zona din preajma acestuia.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *