Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi,…

VIDEO Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, se declară nemulțumit de leafa pe care o are: Trăiesc de la salariu la salariu

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, se declară nemulțumit de leafa pe care o are, de aproximativ 13 500 de lei. El a adăugat că „trăiește de la salariu la salariu” și că o ducea mai bine atunci când era avocat.  Acesta susține că rămâne în funcție pentru „a asigura stabilitatea” până deputații ajung la un consens. Declarațiile au fost făcue în cadrul emisiunii Politica de la TV8.

„Am 13.500 de lei și trăiesc de la salariu la salariu. Cu toate că în avocatură eu mult mai bine stăteam. Dar uite că mi-am asumat mandatul acesta și stau aici”, a susținut Fadei Nagacevschi.

În replică, deputatul PAS, Mihai Popșoi la acuzat de fățărnincie.

„E fățărnicie curată. Când ați acceptat să fiți ministru, știați ce salariu o să aveți? Și dacă știați, nu reproșați acum. Aveți tupeu. Oamenii care mor de foame în țara asta și dvs ziceți că aveți 13.000 salariu”, i-a răspuns deputatul PAS.

Ministrul Justiției, în replică, a presupus că deputatul PAS are salariu de circa 25.000 de lei. Declarația nu a fost nici negată, nici confirmată de Popșoi.

„Eu vin din avocatură. Salariul acesta nu-mi oferă acest confort financiar ca eu să mă țin atât de mult de funcția asta. Dar din punct de vedere politic stau aici ca să vă asigur stabilitatea până voi în Parlament o să depășiți populismul și o să vă așezați la masa de discuții să găsiți un consens”, a punctat Nagacevschi.