Harta școlilor care citesc ZdG. Cum îți poți abona școala și tu

Echipa Ziarului de Gardă a lansat campania de abonare a instituțiilor de învățământ din toată R. Moldova la ziare. Fiecare bibliotecă școlară merită să aibă o colecție de ziare, fiecare învățător trebuie să se informeze, fiecare elev poate fi încurajat să citească. Fiecare fost elev poate dona un abonament pentru școala sa. 

Acum, abonarea școlilor din orice localitate a R. Moldova se poate face online, iar poștașii vor duce ziarul în fiecare săptămână direct la școala selectată de abonați. Pentru a abona o școală, vă recomandăm să parcurgeți următorii pași:

  1. Accesați harta școlilor.

  2. Găsiți școala dorită și verificați dacă este abonată. (Recomandăm să utilizați opțiunea CTRL+F și să căutați școala după numele pe care îl poartă sau după localitate).

  3. După ce ați identificat școala, accesați abonare.md și perfectați abonamentul.​

  4. După perfectarea abonamentului, redacția va actualiza harta, menționând pe hartă că abonamentul este deja realizat.

  5.  Pentru a găsi codul poștal al localității accesați acest link.

În caz că doriți să abonați școala și:

  • nu puteți găsi adresa
  • ați abonat-o prin intermediul oficiului poștal
  • școala este deja abonată, iar pe hartă nu au fost făcute modificările ,

vă rugăm să ne scrieți un email la adresa zdg.abonare@gmail.com

PS: Această hartă este un proiect pilot de cartografiere a tuturor instituțiilor de învățământ preuniversitar din R. Moldova. Datele utilizate pentru crearea hărții nu au fost actualizate de mulți ani, iar localizarea lor pe hartă poate fi greșită, însă putem să ajustăm harta împreună.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *