Principală  —  IMPORTANTE   —   Președinta Maia Sandu se află…

Președinta Maia Sandu se află într-o vizită de lucru la București. Șefa statului va avea întrevederi cu președintele român Klaus Iohannis și prim-ministrul Marcel Ciolacu

Sursa foto: Președinția R. Moldova

În perioada 5 – 6 martie, președinta Maia Sandu efectuează o vizită de lucru la București unde va discuta cooperarea bilaterală și va participa la congresul Partidului Popular European (PPE), conform unui comunicat al Președinției R. Moldova.

În cadrul vizitei, șefa statului va avea întrevederi cu președintele Klaus Iohannis, prim-ministrul Marcel Ciolacu și se va întâlni cu comunitatea moldovenilor din București. 

Potrivit unui anunț al Administrației Prezidențiale de la București, șefa statului va fi primită la Palatul Cotroceni la ora 12:00.

De asemenea, președinta Sandu va participa la congresul Partidului Popular European, unde va ține un discurs și va avea întrevederi cu mai mulți omologi. 

Congresul Partidului Popular European are loc dinaintea alegerilor europarlamentare și va alege principalul candidat al partidului la șefia Comisiei Europene. La eveniment vor participa peste 2 000 de delegaţi din peste 40 de ţări, printre care vor fi şefi de state şi de guverne, preşedinţii de partide din partea PPE, dar şi comisarii europeni care fac parte din familia politică a popularilor europeni.