Principală  —  IMPORTANTE   —   Numiri la Guvern: Fiica unui…

Numiri la Guvern: Fiica unui deputat a obținut o funcție de conducere la o agenție

Elena Oleinic

Cabinetul de miniștri a aprobat în ședința de miercuri, 8 iulie, noi numiri în funcții la Ministerului Economiei și Infrastructurii (MEI), Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS), Agenția de Investiții și Agenția Proprietății Publice (APP).

Astfel, Elena Oleinic-Slivinschi, fiica deputatului independent Alexandru Oleinic, a fost numită în funcția de director general adjunct al Agenției de Investiții. Conform prezentării, „ea a promovat concursul, are formare profesională în instituțiile de învățământ din Europa de Vest, posedă experiență managerială”.

Din funcția de secretar de stat al MEI, Lilia Palii va deveni secretar general al ministerului, în cadrul căruia a activat 10 ani. Ea a fost secretar general al Guvernului în perioada 2016-2019 și mai are, conform prezentării, experiență în domeniul diplomației economice și proiectelor internaționale.

Tatiana Popa a fost numită în funcția de director general adjunct al CNAS. Propunerea vine ca urmare a modificării titulaturii funcțiilor de adjuncți ai CNAS – din vicepreședinte în director general adjunct. Ea a fost vicepreședinte timp de 14 ani.

Mihail Casapu a fost numit în funcția de director adjunct al APP.

Publicitate
Publicitate