(VIDEO) Bulevardul central din Chișinău a fost blocat de protestatari

Platforma ”Demnitate și Adevăr”, Partidul Nostru și Partidul Socialist din Republica Moldova continuă protestele în fața principalelor instituții publice pentru a cere anularea votului de învestire a Guvernului condus de Pavel Filip și organizarea unor alegeri anticipate. Mesaje scandate la Pralament & Guvern: „După Filat, și Plaha arestat!”, „Anticipate”, „Jos mafia!”, ulterior manifestanții au vizitat sediul Moldtelecom, unde au scandat: „Vrem Jurnalul înapoi!”, „Unire, moldoveni” și „Noi suntem puterea”. După aceasta, protestatarii s-au îndreptat spre Curtea Constituțională.

Chișinău, 21.01.2015 // Sursa Video: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. vasile

    Neam săturat de proteste.S-ă le dăm termen până sâmbătă. Dacă nu-se retrag de-la treucă eșim la proteste cu de toate ce sântem în stare să ținem în mână în afară de armele de foc.Dacă ei vor eși cu arme ne retragem și punem și noi mâna pe arme.Vreau să-vă informez pe toți patrioții acestui plai natal că el ca Stat nu mai poate fi numit,acest clan mafiotizat până la infinit binevol nu-va ceda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *