VIDEO/ Ședința Guvernului. Lista proiectelor de pe ordinea de zi

Pe agenda cabinetului de miniștri se numără 32 de subiecte. Guvernul urmează să aprobe un proiect cu privire la susținerea elevilor dotați, un proiect cu privire la aprobarea simbolurilor Ministerului de Externe, dar și transmiterea mai multor bunuri imobile. Agenda poate fi consulatată AICI.

15.21: Polița de asigurare va putea fi achitată on-line, prin post terminal sau la oficiile poștale, iar statutul de persoană asigurată va fi acordat și suspendat în baza unui nou Regulament, aprobat astăzi de Executiv.

15.20: La Chișinău va fi edificată sculptura „Piatra Păcii”, în memoria victimelor bombardamentelor atomice de la Hiroshima și Nagasaki

15.17: Participanții la olimpiadele regionale și internaționale vor primi alocații mai mari pentru alimentație în perioada concursului și pentru procurarea articolelor de birotică. Alocația pentru hrana elevilor va crește de la 100 până la 250 de lei pe zi, iar cea pentru articole de birotică va spori până la 400 de lei.

15.05: Vladislav Chetrar a fost numit în funcția de director general adjunct al Agenției Proprietății Publice.

15.04: Veaceslav Cernat a fost propus pentru numirea în funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *