VIDEO/ Protest la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt: „Asta nu-i dezoligarhizare”

Mișcarea OccupyGuguță protestează astăzi, 27 august 2019, la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală, acolo unde oficialii urmează să depună flori în câteva ore. Manifestanții spun că vor dezoligarhizare, dar una adevărată și solicită posibilitatea pentru fiecare cetățean de a putea protesta, fără a fi evacuat.

Anul trecut, în PMAN, în timp ce guvenarea de atunci depunea flori, se protesta. Oamenii au fost însă ținuți după garduri metalice și după câteva cordoane de polițiști.

Astăzi, 27 august 2019, în R. Moldova este marcată, pentru a 28-a oară, Ziua Independenței.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *