(VIDEO) Momentul când persoane venite să protesteze împotriva marșului LGBT încearcă să treacă de polițiști

Un grup de persoane printre care și preoți au venit să protesteze cu icoane, intonând „Hristos a înviat”, împotriva marșului „Fără frică de iubire”, organizat de comunitatea LGBT din R. Moldova. Polițiștii s-au unit în cordon pentru a bloca trecerea contramanifestanților către participanții la marș. Au putut fi observați și polițiști îmbrăcați în civil.

Cel puțin trei dintre contramanifestanți au nimerit în vizorul poliției. După ce va fi stabilită încălcarea persoanele vor fi sancționate, anunță oamenii legii.

Mai multe persoane s-au alăturat astăzi, 19 mai, reprezentanților comunității LGBT în marșul „Fără Frică de iubire”. Scopul evenimentului este de a sensibiliza oamenii privind drepturile persoanelor LGBT din R. Moldova, prin iniţierea discuţiilor despre frică, sentiment ce uneşte toţi locuitorii ţării noastre.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *