Principală  —  Ştiri  —  Social   —   (VIDEO) Tudor Pânzari a revenit…

(VIDEO) Tudor Pânzari a revenit cu un protest la Guvern

Deși recunoaște că nu va urma nimic după protestul lui, Tudor Pânzari a revenit cu o acțiune de protest la Guvern. Autoritățile din Căușeni i-au trimis o scrisoare prin care este înștiințat că ei nu au fonduri să-i cumpere o casă în localitate.

Sursa Video: www.ZdG.md

Cunoscutul protestatar, veteranul de război de la Nistru, Tudor Pânzari, a organizat astăzi, 25 iulie 2016, o acțiune de protest în fața Guvernului Republicii Moldova. Acesta declară că a primit un răspund de la autoritățile din Căușeni, prin care a fost înștiințat că ei nu au fonduri să-i cumpere o casă în localitate și că s-au adresat Guvernului pentru a obține acești bani de la bugetul de stat.

”Ei asta și-mi răspund. Cum să-ți dăm dacă rând nu există? Nu văd nicio speranță ca această problemă să fie soluționată de Guvern. Au scris și ei așa, ca să treacă din timp. (…) Opt apartamente sunt date ilegal în Căușeni, și nu se cercetează. iar pentru mine spun că nu au locuință. Am fost la Procuratura Anticorupție și mi-au spus că s-a deschis dosar penal. Mai mult nu m-au informat, chiar dacă au trecut 2-3 luni deja”, susține Turdor Pânzari.

În textul expediat Guvernului RM, primarul or.Căușeni, Grigore Pereșciuc, scrie că primăria Căușeni nu dispune de un fond locativ public.
„Primăria și Consiliul local Căușeni intervin cu solicitarea alocării mijloacelor financiare din bugetul de stat sau din fondul de rezervă al Guvernului RM pentru achiziționarea unui spațiu locativ, conform Titlului Executoriu din 25.03.2013 (…) cetățeanului Tudor Pânzari, persoană care are nevoie de îmbunătățirea condițiilor de trai”, se menționează în petiție.

Com­ba­tan­tul Tudor Pân­zari protestează non-stop de șase ani la prin­ci­pa­lele insti­tu­ții ale sta­tu­lui, dar nu a primit vreo reacție din partea demnitarilor de stat.

Referință:

(VIDEO) Se împlinesc șase ani de când Tudor Pânzari protestează în stradă, non-stop