Dodon a semnat decretele privind numirea în funcții a mai multor judecători. Cine sunt aceştia?

Igor Dodon a semnat decretele privind numirea în funcţii a mai multor judecători. Astfel au fost numiți pentru prima dată în funcție, pe un termen de 5 ani, judecătorii Rusu-Parii Roșița – la Judecătoria Soroca, Ucraințeva Ala – la Judecătoria Strășeni, Brăgaru Alina – la Judecătoria Chișinău, Mitrofan Livia – la Judecătoria Chișinău, Harmaniuc Petru – la Judecătoria Chișinău. 

De altfel, Petru Harmaniuc este fiul ex-judecătorului Valeriu Harmaniuc, despre care ZdG a scris anterior că la 26 de ani era deja proprietarul unei case evaluată la câteva milioane de lei.

Viitorii judecători – cu case de milioane, automobile de lux şi cu firme în SUA

Totodată, au fost transferați Postică Aureliu – judecător la Judecătoria Chișinău și Mîra Ghenadie – la Judecătoria Anenii-Noi. Sîrbu Victoria a fost promovată în funcția de judecător la Curtea de Apel Chișinău.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ivancelgroaznic

    Pune in funktsie oameni cari sa fca treaba pentru el. Coruptsia shi nepotismu cu cumetria merzhe mai departe. Nimik nu so skimbat in bine, numa in rau. Degraba impichment la Dodon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *