Detalii despre bărbatul care a decedat la concertul de la OrheiLand

În seara zilei de 22 decembrie, în jurul orei 18:30, medicii au constatat decesul unui bărbat în vârstă de 57 de ani. Bărbatul se afla împreuna cu soția la concertul de deschidere a Târgului de Crăciun din parcul OrheiLand, Orhei. 

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Irina Burdujan, a declarat pentru ZdG că bărbatul în vârstă de 57 de ani, originar din Orhei, se plimba împreună cu soția în incinta parcului OrheiLand, în momentul în care acesta a suferit un stop cardiac.

Deși câteva ambulanțe erau deja pe loc, la intrarea în parc, medicii nu au mai putut să facă nimic și doar au constatat decesul bărbatului.

Tot în seara zilei de ieri, 22 decembrie, alte patru persoane au decedat, iar altele două s-au ales cu diferite traumatisme, lângă satul Ivancea, pe traseul Chişinău-Orhei-Bălţi.

Potrivit Inspectoratului Național de Poliție, tragedia s-a întâmplat după ce șoferul unui automobil de model BMW a ieșit pe contrasens cu viteză excesivă, neasigurându-se, și s-a tamponat frontal într-un automobil de model Toyota Prius.

Sursa Foto: Andrei Petru

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *