(VIDEO) Protest împotriva desemnării lui Vlad Plahotniuc pentru funcția de premier

Platforma „Demnitate și Adevăr” (DA) a organizat, la data de 13 ianuarie 2016, un protest de amploare în Piața Marii Marii Adunări Naționale (PMAN) și la sediul Președinției RM. La manifestație au participat cetățeni care și-au manifestat susținerea față de Nicolae Timofti, și s-au declarat împotriva desemnării lui Vlad Plahotniuc la funcția de premier.

Membrii Platformei „DA” afirmă că dacă președintele Nicolae Timofti va ceda presiunilor venite din partea Partidului Democrat și va desemna un candidat controlat de acest partid, atunci țara va intra într-o stare de captivitate totală.

Sursa VIDEO: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *