Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   VIDEO INTEGRAL/ Proba interviului pentru…

VIDEO INTEGRAL Proba interviului pentru funcția de procuror general. Cum au răspuns candidații la întrebările membrilor CSP

La o zi de la numirea lui Alexandr Stoianoglo în funcția de procuror general al R. Moldova, Consiliul Superior al Procurorilor (CSP), organul care a înaintat candidatura lui Stoianoglo președintelui R. Moldova, a făcut publice înregistrările video de la proba interviului celor patru candidați: Alexandr Stoianoglo, Oleg Crîșmaru, Veaceslav Soltan și Vladislav Gribincea.

Interviul candidatului la funcția de Procuror General al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo:

Interviul candidatului la funcția de Procuror General al Republicii Moldova, Oleg Crîșmaru:

Interviul candidatului la funcția de Procuror General al Republicii Moldova, Veaceslav Soltan:

Interviul candidatului la funcția de Procuror General al Republicii Moldova, Vladislav Gribincea:

Joi, 28 noiembrie 2019, în urma probei interviului, Consiliul Superior al Procurorilor l-a desemnat pe fostul deputat democrat Alexandr Stoianoglo pentru a fi numit în funcția de procuror general. Decretul de numire în funcție a fost semnat a doua zi, pe 29 noiembrie, de către președintele Igor Dodon, noul procuror general fiind învestit în funcție în aceeași zi.

Vedeți aici detalii despre CV-urile și averile celor patru foști candidați la funcția de procuror general: Candidații la funcția de procuror general: Avere și controverse.

Foto: privesc.EU