CSP anunță concurs pentru selectarea candidatului la funcţia de Procuror General

În cadrul şedinţei sale de ieri, Consiliul Superior al Procurorilor a dat startul procedurilor de organizare şi desfăşurare a concursurilor pentru ocuparea funcţiilor de conducere: procurori – şefi ai subdiviziunilor Procuraturii Generale, procurorului-şef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale şi a adjuncţilor acestuia, mai multe funcţii de procurori-şefi ai procuraturilor teritoriale, precum şi a anunţat concurs pentru selectarea candidatului la funcţia de Procuror General

În total, potrivit Hotărîrii CSP, au fost iniţiate procedurile pentru ocuparea a 53 funcţii.

Pentru demararea acestor concursuri, tot în cadrul şedinţei de ieri, CSP a stabilit componenţa finală a Colegiului pentru selecţia şi cariera procurorilor şi Colegiului de evaluare a performanţelor procurorilor prin selectarea reprezentanţilor societăţii civile în componenţa acestora(Adriana Eşanu, Elena Belei, Ion Căpăţînă şi Ivan Jecev). 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Simion

    A dat boala in ei, penalii de la guvernare, din justitia infecta. Si fac teatru. De parca nu s-ar/ar sti cine va fi/este alesul inimii de caine Plaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *