Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   O persoană a decedat, iar…

O persoană a decedat, iar alte trei sunt rănite în urma atacului forțelor rusești în centrul orașului Harkov

Sursa foto: BBC

UPDATE 12:33 Șase persoane, inclusiv un copil, au fost rănite în urma atacului din Piața Libertății din Harkov.

Știrea inițială

O persoană a decedat, iar alte trei sunt rănite în urma atacului cu rachete a forțelor rusești în centrul orașului ucrainean Harkov, scrie novosti.dn.

Pe piața mea centrală preferată. În Harkov au fost lansate rachete! Mi se rupe inima!”, consilierul ministrului afacerilor interne, Anton Gerashchenko.

Autoritățile ucrainene raportează un deces și trei răniți în urma bombardamentelor din Harkov care au avut loc în jurul orei 8:00.

„Orașul Harkov: un garaj și o mașină au ars, un bărbat a fost rănit în urma bombardamentelor, 5 mașini au luat foc, două persoane au fost rănite și una a murit în urma bombardamentelor”, anunță autoritățile.

Potrivit presei din Ucraina, în Harkov, mai multe blocuri de locuințe, depozite, garaje, mașini au luat foc în urma rachetelor lansate de armata rusă.

Luni, 28 februarie, forțele rusești au lansat un atac masiv cu rachete asupra orașului Harkov. În urma bombardamentelor, zeci de oameni au fost uciși și mulți au fost răniți.

Marți, a șasea zi a invaziei ruse, Ucraina rezistă atacurilor trupelor ruse, în timp ce Rusia continuă să atace Ucraina pe mai multe fronturi. În același timp, Curtea Penală Internațională de la Haga, Țările de Jos, va deschide o anchetă cu privire la invazia Ucrainei de către Rusia cât mai „rapid posibil”. Luni a avut loc prima rundă de negocieri dintre Ucraina și Rusia, fără rezultate vizibile.

LIVE TEXT/ A șasea zi de război în Ucraina: Clădirea Consiliului Local din Harkov, aracat cu o rachetă. Imagini din interior