Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   A decedat fiul lui Ianukovici

A decedat fiul lui Ianukovici

Fiul fostului preşedinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici ar fi decedat. Potrivit presei ruse mezinul fostului preşedinte s-ar fi înecat în lacul Baikal.

Agenţia de ştiri rbk.ru transmite că Victor Davîdov, aceasta folosind numele de fată a bunicii sale, ar fi decedat vineri, 20 martie, după ce automobilul în care se afla ar fi ajuns sub gheaţa lacului Baikal.

Decesul nu este confirmat din surse oficiale, dar surse apropiate familiei Ianukovici, au dat asigurări jurnaliştilor ruşi că informaţia este veridică. Presa rusă anunţă că pe pagina web al MCS (Ministerul Situaţiilor Excepţionale ruse) din Irkutsk, regiunea unde a avut loc tragedia, a fost postat un comunicat care confirmă că un automobil cu şase persoane ar fi ajuns sub gheaţă, iar o persoană ar fi decedat. La scurt timp comunicatul a fost şters de pe site, însă reprezentanţii acestei instituţii au confirmat că un anume Victor Davidov, ar fi decedat, însă au anunţat că nu cunosc dacă acesta este fiul fostului preşedinte fugar, Viktor Ianukovici. Informaţia despre moartea mezinului familiei fostului preşedinte a fost însă confirmată de deputatul ucrainean din Partidul Regiunilor, controlat anterior de Ianukovici. Nestor Şufrici, a adresat, prin serviciul său de presă, condoleanţe publice familiei Ianukovici.

foto: rbk.ru