Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Raionul Călărași va fi condus…

Raionul Călărași va fi condus de un socialist, votat în funcția de președinte de PSRM, PDM și Partidul „Șor”

Foto: socialistii.md

Un fost candidat la funcția de deputat la alegerile din 24 februarie, a devenit președinte de raion. Socialistul Ștefan Bolea, lider al organizației teritoriale a PSRM, a fost votat astăzi, 29 noiembrie, în funcția de președinte al Consiliului raional Călărași.

Potrivit PSRM, pentru candidatura lui Ștefan Bolea și-au dat votul 17 din 33 de consilieri. Socialistul a fost susținut de consilierii din fracțiunile PSRM, PDM, Șor și un independent.

Conform datelor de pe site-ul Comisiei Electorale Centrale, Bolea este tehnic agricultor de profesie și activează în cadrul Gospodăriei țărănești SGALL. Bolea nu declară nici un salariu obținut la locul de muncă, ci doar o indemnizație de circa 11 mii lei de la Consiliul local. În declarația de avere și interese personale pentru 2017 – 2018, Bolea indică că deține patru terenuri intravilane, o casă de locuit de 150 m2 și două autoturisme.

Până în prezent, candidații socialiștilor au fost aleși președinți în următoarele raioane: Rezina, Ocnița, Dondușeni, Drochia, Briceni, Dubăsari, Soroca, Ungheni, Basarabeasca, Rîșcani, Tefan Vodă și Anenii Noi.

Foto: socialistii.md