(VIDEO) După investirea lui Igor Dodon în funcție, mașina prezidențială a fost surprinsă pe contrasens

Peste puțin timp după investirea lui Igor Dodon în funcția de Președinte al Republicii Moldova, mașina prezidențială a fost surprinsă pe contrasens. Aceasta se deplasa pe strada București și era însoțită de mașinile poliției patrulare, cele de pază și de ambulanță. Și mașina președintelui Parlamentului, Adrian Candu, a făcut aceeași manevră și a trecut de aglomerație pe contrasens.

Sursa Video: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. ciubuc ion

    Acum si noi ne luam de amanunte,doar stiti cum se spune ca legea este o bariera in fata careia se oresc boii,iar pe deaspra trec dulaii,iar pe dedesubt trec cateii,acum pe Dodon si pe Candu unde ii credem la dulai sau la catei,ca boi nu sunt ca nu s-au oprit,ci au mers pe interzis,incalcand legea clar,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *