(VIDEO) Teatru în stradă. Igor Dodon a fost adus în cătușe la Procuratură

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, a fost adus la Procuratura Generală în cătușe. Procesiunea a fost înscenată de către un grup de tineri unioniști, deranjați de declarațiile tăioase la adresa românilor, pe care le-a făcut liderul PSRM.

Tinerii au mărșăluit pe străzile Chișinăului, vizitând sediul partidului socialist, tabăra de corturi din fața Parlamentului dar și Procuratura Generală.

Suntem sătui de înjosirile lui Igor Dodon și de declarațiile xenofobe, instigatoare la ură”, a declarat Vlad Bilețchi, unul dintre organizatorii acțiunii.

Actiunea este ca reacție la gestul unui deputat socialist care, acum o săptămână,  a rupt harta României Mari în plenul Parlamentului. Socialistul s-a arătat deranjat de un ordin al ministerului Educației, prin care astfel de hărți urma să fie repartizate în toate școlile din țară.

Ajunși la Procuratura Generală, o delegație a intrat în audiență la procurorul de gardă și au depus o sesizare, prin care cer tragerea la răspundere a politicianului. Acțiunea a fost organizată de Platforma „Onoare, Demnitate și Patrie”.

Sursa Video: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Anatolie Mereuta

    Ceea ce le-au facut tinerii celor dela PSRM,le-a cam depasit inteligenta stateau in sediu si nu stiay ce sa faca,nici Batrancea,nici Dodon sau razatoarea Grecianai nu au aparut,ei sunt viteji in Parlament sau in conferinte de presa,de ce nu au iesit sa discute cu tinerii,ori nu i-a lasat seful,ori ca inteligenta nu au stiut ce sa faca,ei stiu sa injure,,,sa jigneasca si sa ameninte,dar pt,asta nu-ti trebuie multa inteligenta,dar pt,teatru si flash-mob trebuie ceva cultura si gandire si nu se vede la PSRM,din pacate,,,Ce zicea de romanii ridicati in furci tov Dodon?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *