Discuții publice privind taxele informale din educație

La începutul anului Școlar 2017, în cadrul unei colaborări dintre A.O. Părinți Solidari și Centrul Național Anticorupție,  a fost dat startul campaniei de informare a părinților privind strângerea fondurilor în grădinițe și școli: Ce este legal şi ce este ilegal?

În acest context, în prima jumătate a lunii decembrie 2017 vor fi organizate un șir de ședințe la care sunt invitați părinți, cadre didactice, precum și toți cetățenii cointeresați de subiecte legate de educație.

Ședința va fi condusă de reprezentanţii CNA, cu susținerea, funcţionarilor din cadrul Direcţiilor teritoriale de Educaţie. La ședințe sunt invitați toți cetățenii să-și expună opinia, viziunea privind problemele din sistemul educațional, corupția, discriminarea, ilegalitățile care au loc sistematic în școli și grădinițe.

GRAFICUL ȘEDINTELOR:

05.12.2017, ora 16.00 Pretura Sectorului Rîșcani, str. Kiev 3
06.12.2017, ora 16.00 Pretura Sectorului Centru, str. Bulgara 43
07.12.2017, ora 16.00 Pretura Sectorului Buiucani, str. M. Viteazu 2
08.12.2017, ora 16.00 Pret. Sect Ciocana, bd. Mircea cel Batrin 4/3
12.12.2017, ora 16.00 Pretura Sectorului Botanica, str. Teilor 10

Evenimentul pe facebook: https://goo.gl/Dt8v1y


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *