VIDEO Flashmob la Chișinău: Au dansat pentru râuri curate


În cadrul celei de a doua ediții a Festivalului Tinerilor Ecologiști, care a avut loc sâmbătă, 10 mai, în incinta Teatrului Eugen Ionesco, a fost organizat și un flashmob dansant cu mesajul „Iubește-ți rîul!”.

În cadrul Festivalului a avut loc și un concurs de filmulețe video care pun accent pe starea actuală a râurilor din R.Moldova și care afectează sănătatea populației. Evenimentul care a adunat circa 400 de tineri din întreaga republică a fost organizat de Centrul Național de Mediu și are ca scop mobilizarea tinerilor, identificarea liderilor ecologiști și crearea unei rețele de tineri care să găsească soluţii pentru problemele care afectează râurile R. Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *