Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Mesajul de Crăciun al…

VIDEO Mesajul de Crăciun al ambasadorului UE la Chișinău: „Să fim mai responsabili pentru a-i proteja pe cei dragi”

Șeful Delegației UE la Chișinău, Peter Michalko, a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În mesajul său, ambasadorul îndeamnă la respect reciproc și grijă față de cei dragi, prin respectarea măsurilor de sănătate în contextul pandemiei. Oficialul îndeamnă moldovenii să își aducă aminte de atmosfera de sărbătoare din anii precedenți și să fie uniți în spiritul tradițiilor în ciuda distanței.

„Perioada de Crăciun ne oferă timp să luăm o pauză de la rutina zilnică și, în același timp, să sărbătorim. Să nu uităm ce sărbătorim – bucuria că Dumnezeu și-a trimis fiul în lume. În ciuda provocărilor pe care le-am trăit până acum, să sărbătorim acest eveniment și să păstrăm vie spiritualitatea”, spune Ambasadorul.

Oficialul european le dorește moldovenilor să aibă parte de „pace, conexiuni cu familia și prietenii, chiar dacă aceștia nu vă pot fi fizic alături”.

„Să fim cu toți mai responsabili, respectând distanțarea socială și să purtăm măști, pentru a-i proteja pe cei dragi. Să fim uniți în spiritul tradițiilor în ciuda distanței”, mai spune Peter Michalko.