VIDEO/ Ce se schimbă după ce presa liberă scrie despre marea corupție

În majoritatea cazurilor, materialele de presă care demască marea corupție nu sunt urmate de reacții ale instituțiilor de stat și anchete care ar trebui să fie inițiate de organele de drept. Acest lucru descurajează jurnalismul de investigație, dar nu înseamnă decât că presa trebuie să devină mai insistentă în abordarea temelor de corupție.

Opiniile aparțin jurnaliștilor și reprezentanților ONG-urilor de media care au organizat un flasmob în fața Parlamentului de Ziua Mondială a Libertății Presei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *