Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Accident la Ceadîr-Lunga: Un…

VIDEO Accident la Ceadîr-Lunga: Un motociclist în stare de ebrietate a decedat după ce s-a lovit într-un pilon, anunță Poliția

Captură de ecran/Faceboook

Un accident grav cu implicarea unui motociclist a avut loc vineri, 23 iunie, în orașul Ceadîr-Lunga, în urma căruia șoferul motocicletei a decedat, informează Inspectoratul General al Poliției (IGP).

„Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit preliminar că un bărbat de 52 de ani, având și o pasageră, deplasându-se cu viteză excesivă s-a tamponat într-un pilon. În urma impactului, șoferul și pasagera au primit diverse leziuni corporale. Barbatul a fost transportat la spital, unde ulterior a decedat”, se arată într-un comunicat emis de IGP.

Acesta nu deținea permis de conducere și nu era echipat corespunzător cu cască și echipament de protecție, subliniază oamenii legii.

Conform Poliției, pasagera a declarat cei doi au consumat băuturi alcoolice, după care au pornit la drum.

Pe caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele producerii accidentului.

„Amintim repetat despre importanța atenției, echipării motocicliștilor și ajustării limitei de viteză”, mai transmite IGP.