Principală  —  IMPORTANTE   —   Ședință nocturnă la Președinție: „Discutăm…

Ședință nocturnă la Președinție: „Discutăm pașii următori”

Mai mulți membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) s-au adunat la Președinție. Deputatul PAS Radu Marian a declarat pentru TV8 că „se discută pașii următori, lupta cu mafia, corupția”.

Mai mulți deputați PAS au fost surprinși de jurnaliștii de la TV8, venind la Președinție. Radu Marian a declarat că „Totul va fi bine”.

TV8 l-a surprins și pe vicepreședintele Parlamentului, Mihail Popșoi, care însă, nu a făcut declarații.

Și ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, este prezent.

Potrivit surselor ZdG, în cadrul ședinței se discută, inclusiv, despre remanieri guvernamentale sau chiar despre demisia in corpore a Guvernului Gavrilița.

Tot astăzi, pe pagina de Twitter al lui Jason Jay Smart, fost consilier la alegerile prezidențiale din SUA în anul 2015 și actual corespondent al publicației Kyiv Post, a fost publicată informația că următorul prim-ministru al R. Moldova ar putea fi Dorin Recean.

„Vești minunate vin din R. Moldova. Dorin Recean urmează să devină prim-ministru. Dorin o consiliază în prezent pe Maia Sandu în domeniul de securitate și este secretar al Consiliului Suprem de Securitate. La fel ca Maia, Dorin susține puternic NATO, UE și Ucraina. Este un tip cu adevărat drăguț”, a scris el pe pagina sa de Twitter.